Сексистки скандал в БФС! Звезда от „Ергенът“: Гонзо лично ме изгони! Тя пък неговата репутация е страшна

7 Dni Sport17.06.2024
1

Виктория, която бе сред атрактивните участнички в „Ергенът“, хвърли доста усилия да спечели вниманието на Алек, но бе отхвърлена.

Оказа се, че драмите й далеч не са само на любовния фронт. Тя е била изгонена и от БФС, като лично новият президент на централата Георги Иванов-Гонзо й посочил вратата.

„От участието си в „Ергенът“ имам и негативна следа. Загубих работата си в БФС. Мислех, че ще мога да инфлуенсърствам и да работя в централата, но ме уволниха. Причината – уж съм уронила репутацията на БФС. Аз не знам дали репутацията е много висока и след мен… Новият президент Георги Иванов-Гонзо ме уволни“, разкрива Виктория Асенова.

В същото време пък, изглежда, наречената от мнозина участнички в „Ергенът“ „цър-пър“ все пак е успяла да срещне любовта, съобщава „България днес“.

На няколко пъти Виктория е засичана с мистериозен мачо. Наскоро пък Асенова качи няколко кадъра от басейн край София, на който позира по секси бански. Нищо чудно зад кадър, или по-точно този, направил фотосите й, да е новото й гадже, пише bgdnes.bg.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ