Той обвини старата власт в куп грехове, после се усмири: Щом е Стипич, Стипич да е! Заставам зад него

7 Dni Sport16.06.2024
ЦСКА София - пресконференция

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“, че новото ръководство на „червените“ трябва да отговори на множество въпроси. Те са се натрупали в последните месеци и липсата на яснота по тях изнервя феновете.

„Изписаха се доста неща и все различни, което обърква хората. Първо за стадиона. Има ли разрешение за строеж на стадиона или няма, не става ясно. Некомпетентни хора говорят по темата. Не може да буташ стадиона, ако нямаш разрешение за строеж. Ако няма такова разрешение, е възможно това съоръжение да не е готово още 5 години. Да излязат и да кажат дали има разрешение. Това са елементарни неща. На второ място е школата. Тя трябваше да се направи преди пет години. Защо не запазиха терените, съблекалните и ресторантите на „Армията“?! Мишо Александров е добро момче, но не знам защо той отговаря за тези неща. Той е интелигентно момче, но можеше да бъде спортен директор. Унищожаваме трета школа. Първо беше тази на стадион „Септември“, после „Червено знаме“ и сега „Армията“, сподели той.

„Все пак се надявам, че ЦСКА има разрешение за строеж и дано стадионът бъде вдигнат, и всичко да тръгне по план. Ако Валтер Папазки наистина е собственик на ЦСКА, стадион ще има! Той е много сериозен човек. На пресконференцията се каза, че най-отгоре стои акционерно дружество. Всички назначени сега, са негови служители. Трябва да се знае кой носи отговорност за всичко. Другият най-важен въпрос е за треньорския пост в ЦСКА. Кой предложи този треньор? Искам да излезе и да се покаже. Ще участва ли Стипич в селекцията ? Може пък да му се получат нещата“, добави Майкъла.

„Трябва да му се даде шанс. Аспарух Никодимов беше треньор на юношите и като ни пое нас мъжете, биехме всичко наред и печелихме трофей след трофей. За мен най-добрият вариант беше Любо Пенев, но аз не ги решавам тези неща. Има си собственици. Щом са избрали Стипич, трябва да застанем зад него. Аз му давам доверието си въпреки че не го познавам. Очаквам добра работа да свърши. Не знам само дали той участва в селекцията“, призна той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ