Срокът изтече, че и отгоре: Вместо да отговори на ЦСКА, Турицов избра компанията на ЦСКА 1948

7 Dni Sport16.06.2024
ЦСКА - Крумовград, Иван Турицов, Божидар Кацаров

Националът Иван Турицов продължава да не е дал категоричен отговор на ЦСКА дали иска да продължи договора си с клуба, който изтича на 30 юни.

На пресконференцията в началото на седмицата изпълнителният директор Филип Филипов уточни кога трябва да има решение за бъдещето на десния бек: „Провеждаме разговори с Турицов, който е основен футболист, национал с качества. В сряда ще има решение за него“.

3 дни след обявения срок обаче развитие по случая няма. „Армейците“ са отправили своето предложение към Турицов, който изчаква и максимално добра оферта от чужбина. Затова и към момента държи в шах отговорните фактори в Борисовата градина.

24-годишният футболист не се появи на вчерашната първа тренировка на ЦСКА, но това не е индикация за бъдещето му. Той получи допълнителна почивка заради ангажиментите си с националния отбор след края на сезона.

В момента Турицов е на полуостров Халкиди и разпуска заедно със съотборниците си при трикольорите и бивши играчи на ЦСКА 1948 Георги Русев и Ангел Лясков. С тях е и популярният участник от предаването „Игри на волята“ Румен Радев. В ЦСКА се надяват, че в близките дни десният бек ще обяви крайното си решение


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ