ЦСКА разкри: Поне 7 души, които никога не сте ги чували, вече тренират на „Панчарево“

7 Dni Sport15.06.2024
Екранна снимка 2024-06-15 140833

Вчера ЦСКА стартира подготовката си за новия сезон. „Червените“ се събраха на клубната база в Панчарево, а днес споделиха кратко видео от проведената тренировка в социалните мрежи.

Армейците написаха като послание към кадрите: „Завърнахме се у дома“.

В официалния сайт на ЦСКА пък те дават повече подробности за проведената тренировка, а и какво предстои пред тима.

Ето и съобщението на армейците:

„Подготовката за сезон 24/25 започна с много ентусиазъм, усмивки, породени от събирането ни със стари приятели и срещата с новите треньори.

Всички футболисти пристигнаха навреме, като единствено Християн Петров, Георги Чорбаджийски, Амос Юга и Сейни Санянг получиха допълнителни дни почивка заради участието си в мачовете с националните отбори.

Към тима ни се присъедини Иван Тасев, завърнаха се Асен Дончев, Марк Емилио Папазов, Симеон Александров и Росен Маринов. С отбора подготовка започнаха и перспективните млади футболисти от академията Юлиян Илиев, Наско Цеков, Лъчезар Иванов , Петко Панайотов, Алесандро Николов, Теодор Апостолов.

От днес тимът ще има по две тренировки на ден, в понеделник и вторник предстоят медицински прегледи, на 22.06. е първата контрола срещу Беласица на базата в Панчарево, а на 23.06. заминаваме за лагер в Банско.

Открита за медии тренировка на ЦСКА ще се проведе на 19.06. Очакваме ви пред входа на базата в Панчарево в 9:15 ч. В 9:40 ще журналистите ще имат възможност за интервю с Томислав Стипич, както и играч на ЦСКА. В 10:10 ч. започва тренировката на отбора.“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ