Стипич му видя записите с ЦСКА и поиска да го разкарат от отбора: Продавайте го

7 Dni Sport15.06.2024
Томислав Стипич

След Амос Юга и Емануел Шакич, които не попадат в плановете на наставника на ЦСКА, Томислав Стипич, ръководството се е заело със задачата да се раздели с централния защитник Браян Кордоба, предава „Мач Телеграф“.

Всички двубои на 24-годишния колумбиец с екипа на „армейците“ били изгледани детайлно от спортно-техническото ръководство и в момента той е много по-близо до изхода, отколкото до оставане при „армейците“.

Кордоба има доста слабости, бавен е, което е нормално за играч с ръст 191 см., но сякаш играе без желание и не влиза здраво в единоборствата. Той заема квота за чужденец, а и с нищо не оправдава огромната сума, която тимът плати за него, преди година.

Според „Трансфермаркт“ тя е 1,18 млн. евро. В момента се търси отбор, в който Кордоба да продължи кариерата си. Той може да бъде даден под наем на състав, който може да поеме заплатата му. Възможно е това да бъде тим от Южна Америка.

През изминалата кампания Кордоба изигра 28 мача за ЦСКА, в които определено не оправда прякора си, „Шерифа“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ