Левски реши да поправи грешката си за звезда на Локо Пд, но Боримиров онемя като чу цената му

7 Dni Sport15.06.2024
Мичи Нтело, Локомотив Пловдив

Левски е ударил на камък в опитите си да привлече централния нападател на Локомотив Пловдив Мичи Нтело, съобщава „Тема Спорт“.

Изпълнителният директор на сините Даниел Боримиров на два пъти е водил преговори за правата на белгийския стрелец. Но предложенията на столичани са били категорично отхвърлени.

Всъщност Левски не може да си позволи да извади исканата от Локомотив трансферна сума. Преди дни от „Лаута“ не одобриха и предложение от руския Химки за Нтело. При това в руските медии се твърдеше, че то е било в размер на около 750 хиляди евро.

Интересното е, че Мичи Нтело е бил предлаган на Левски през зимата. При това като свободен агент. Тогавашният треньорски щаб начело с Николай Костов обаче не е одобрил футболиста, който в крайна сметка отиде в Локомотив Пловдив. Там веднага се утвърди под ръководството на Александър Томаш. През пролетта 23-годишният белгиец бе на терена в 15 шампионатни двубоя, в които отбеляза 5 гола. Последният от тях бе именно в мрежата на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ