Времето на още един човек на Гриша Ганчев в ЦСКА изтече, обяви преди малко: Напускам! Извинявайте, ако съм обидил някого

7 Dni Sport13.06.2024
гриша ганчев, георги атанасов

Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се разделя с клуба. Това написа самият той в емоционална публикация в Instagram.

Динчев се присъедини към „червените“ още през 2015-а година, като действащ тогава футболист, а след това премина и в треньорското поприще. Той е двукратен носител на Купата на България с ЦСКА – веднъж като футболист и още веднъж като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

Ето какво написа той:

Скъпи Армейци, изминаха 9 години от както за първи път стъпих на Армията като човек работещ за Червената идея. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера. През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цял живот. Преминахме през много щастливи и през някои разочароващи периоди. Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете срещу:

Монтана (купа на България)

Миньор Перник (шампиони В група)

Арда (купа на България)

Базел (групи Лига Европа)

Виктория Пилзен( групи лига на Конференциите)

Победата над Рома в София

И разбира финалът от тази година срещу Септември (купа България 18г) заради, който юношите ни ще играят Младежката Шампионска Лига

За мен те бяха сбъдната мечта и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!

В крайна сметка, нашата задача е да прибавим парченца към Великата Червена История

Искам да се извиня, ако през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или извън него, искам да благодаря на колегите и съотборниците, с които работихме заедно, за да може ЦСКА да бъде успешен клуб. Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези , които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш !!! Искам да пожелая на Феновете, възможно най-бързо да гледат пак мачове на собствен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и ръководство да постигнат поставените цели. И накрая, искам да споделя още една моя постигната цел. Има една много хубава песен „още от дете…..“ е, тя ще важи с пълна сила за двете ми деца, които подкрепяха отбора още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на следващите поколения е наша задача!!!

И за финал…… благодаря ти ЦСКА“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ