„Ако догодина на 28 май Генчев все още е треньор на Левски, поемам рождения ден на жена му“

7 Dni Sport13.06.2024
1

Трикратният футболист №1 на България Ивелин Попов даде своето мнение за назначаването на приятеля си Станислав Генчев като старши треньор на Левски.

Попето се закани догодина, на 28 май, да поеме рождения ден на съпругата на Генчев, ако специалистът все още е начело на „сините“.

„Пожелавам успех на Станислав Генчев. Разминахме се в Ботев. Жена му имаше рожден ден на 28 май. Казах на моята съпруга така:

„Няма да купуваме подарък сега, ще кажем на Генчев, че ако догодина на 28 май все още е треньор на Левски, рождения ден го поемаме ние!“, разкри Попов в подкаста „Код Спорт“.

„Той има успехи като футболист на Левски. Професионалист е, диалогичен и мисля, че натрупа опит и в Лудогорец, и в Ботев. Работи му се. Работлив е, което е много важно за отбор като Левски. В Ботев нямаше кой да му пази гърба и самото му идване от Локо София в Ботев… По-различно е“, смята опитният полузащитник.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ