Капитанът на националния ни отбор по волейбол отива полски гранд

Волейбол - Алекс Грозданов

Капитанът на националния отбор на България премина в хита на полската Plus Liga ЛУК Богданка (Люблин).

Клубът, който стана 5-и в последния шампионат на Полша, днес официално представи 26-годишния централен блокировач Алекс Грозданов като ново попълнение на отбора, в който се очаква да заиграе и звезда №1 в световния волейбол Вилфредо Леон.

Юношата на Левски, който е висок 206, сантиметра, до сега е носил екипите на италианските Равена, Монца и Верона, а освен това в България е играл за Добруджа 07 (Добрич), както и за белгийския Грийнярд (Маасейк).

“Отличната статистика на блокади на Алекс Грозданов понякога прави по-трудно да се обърне внимание на неговата брилянтна атака, която зависи до голяма степен от динамиката и физическите условия. Впечатлява с интуицията си в блока. Знаем, че Алекс е готов да сподели с нас цялото богатство на своята игра. Вярваме, че като създадем подходящи условия за неговото развитие, ще спечелим безценен капитал, за да се борим за най-високите цели в PlusLiga и в Европейските купи”, заяви вицепрезидентът на ЛУК Богданка Мачей Кржачек.

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ