Сериозни промени! Спортен журналист ще следи строежа на „Българска армия

1

Сериозни промени настъпиха в “Спортни имоти Българска армия”, след като двама от четиримата представители на Съвета на директорите бяха сменени на провело се преди няколко дни общо събрание на дружеството, съобщава Sportal.bg. Припомняме, че там акционери с по 50% са държавата и ЦСКА, а предметът му на дейност е да построи нов стадион “Българска армия” и да модернизира базата в “Панчарево”.

По предложение на “Арена ЦСКА” Даниела Асенова заменя напусналата Искра Григорова.

По предложение на Александра Левянска – изпълнителен директор на “Сердика спортни имоти”, представляващ държавата в “Спортни имоти Българска армия”, Георги Банов заменя Данаил Димов в Съвета на директорите на “Спортни имоти Българска армия”. Освен това спортният журналист от вестник “24 часа” заема и поста на изпълнителен директор, като ще съвместява длъжността с Ангел Борисов.

Така новата структура на дружеството “Спортни имоти Българска армия”, чрез което ще се строи „Армията“ и „Панчарево“, е следната:

Ангел Борисов – изпълнителен директор от страна на ЦСКА – София
Георги Банов – изпълнителен директор от страна на Спортното министерство

Съвет на директорите

Ангел Борисов
Георги Банов
Даниела Асенова – от страна на ЦСКА – София
Георги Георгиев – от страна на Спортното министерство


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ