Кой си е мислел, че ще го каже така безцеремонно!? Животното разтресе старата и новата власт в ЦСКА

7 Dni Sport11.06.2024
Росен Животното Цска Левски 11

Един от най-известните фенове на ЦСКА, Росен Петров – Животното, изказа подкрепата си към новото ръководство на клуба и отправи сериозни критики към старото.

„Искаме да изкажем пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи – крайно неприятна ситуация. Тя не е насочена към новото ръководство на ЦСКА. Мога да гарантирам за това. Това нещо беше насочено срещу едни футболисти, наемници в ЦСКА, които взимат огромни заплати на фона на нашата действителност, които имаха наглостта да поставят условия на треньора Стамен Белчев”, започна Росен Петров.

„Нека оставим новия старши треньор да влезе в една нормална обстановка. Пълен съпорт. Имаше едно управление в ЦСКА 8-9 години, махленско според мен. Агитката на ЦСКА в наше лице на Сектор „Г“ и другите сектори, бяхме осем години плътно зад тези господа. Изпихме много горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост. Когато обаче, според нас, нещата не се случват така, както трябва, ние реагираме. Онзи ден част от феновете на ЦСКА просто чашата им преля от 8 години безхаберие, селяндурско управление, 8 години кърпене на парче, 8 години безвремие, 8 години говорене“, категоричен бе Животното.

„Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, което се случи. Това, че се случи това нещо показа, че ЦСКА е жив. Много търпяхме, наистина. Не адмирирам това, което стана, но не го и зачерквам. Ще очакваме резултати каквито подобават на ЦСКА. Никой не се е съмнявал в това, че публиката на ЦСКА е коректив. Надявам се новият старши треньор, футболистите, новото ръководство ще направят така, че да сме усмихнати и щастливи на този стадион, а не да гризем нокти и да се чудим какво се случва с нашия любим отбор“, завърши Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ