Левски ще опита да повтори удара на Лудогорец

Хосе Кордоба,

През зимата Лудогорец се уреди с джакпот от 4.5 млн. евро, без дори да се напъне. Това са парите, които влизат в касата на „орлите“, след като стана ясно, че Брентфорд купува Игор Тиаго от Брюж. На нещо подобно се надяват и на „Герена“, след като продадоха Хосе Кордоба на Норич.

Сделката с „канарчетата“ предстои да бъде одобрена от Футболната асоциация на Англия в четвъртък. Твърди се, че „сините“ ще получат 3 650 000 евро. Но не всички пари ще стигнат до Левски. Предстоят доста сериозни отчисления по веригата от бившия му клуб в Панама, мениджъри и т.н.

„Сините“ обаче са успели да спазарят с англичаните доста добър процент при следващ трансфер на Кордоба, пише „Мач Телеграф“. А специалистите са категорични, че Хосе има данни, за да стигне до най-високото ниво на футбола в Англия.

На Острова се твърдеше, че именно това е било проблем за евентуална сделка между „сините“ и Рейнджърс. Шотландците се бяха запънали и даваха на Левски само трохи при следващ трансфер. /“Gong.bg“/


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ