Тартор на ЦСКА разкри причината за нахлуването на терена

росен петров, животното

Един от тарторите на агитката на ЦСКА Росен Петров разкри към кого е било насочено недоволството на феновете, след което се стигна до нахлуване на терена в баража за Европа между ЦСКА и ЦСКА 1948. Привържениците са били ядосани на част от чужденците в отбора, които са поставили определени условия на старши треньора Стамен Белчев.

“Изказваме пълен съпорт на новото управление на ЦСКА. Относно това, което се случи – крайно неприятна ситуация. Моето мнение, а и това на 90% от феновете на тима е, че това не беше насочено към новото ръководство на ЦСКА, а срещу едни футболисти наемници за ЦСКА, които взимат едни огромни заплати по 30 000 евро и нагоре, които имаха наглостта да поставят условия на старши треньора Стамен Белчев. Не искам да изкарвам неща от кухнята, като дойде време, има хора, които да отговорят на тези въпроси”, каза Петров.

“ЦСКА имаше едно махленско управление 8-9 години, да не казвам друго. Ние бяхме плътно зад него и изпихме много горчиви чаши. Ние сме доказали в годините нашата преданост, но когато нещата не се случват както трябва, реагираме. Онзи ден чашата на феновете преля. Осем години безхаберие, селяндурско управление, кърпене на парче, безвремие. Извинявам се на новото ръководство, че те ще берат негативите на това, но това, че се случи, показва, че ЦСКА е жив. Не адмирирам това, което се случи, но не го и зачерквам. Ние сме винаги отворени за разговори. В лицето на Сектор “Г” имате нашата пълна подкрепа. Ще дадем време и ще очакваме резултати, които подобават на ЦСКА”, заяви още Петров. /“Sportal.bg“/

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ