Вашчук не си поплюва: Искам титлата, купата, специален сезон и да вкарам много на „Герена”

_49T0291

Новото попълнение Богдан Вашчук даде първото си интервю като футболист на Левски. Естонският халф призна, че са му трябвали едва няколко минути, за да приеме офертата на „сините“.

„Чувствам се развълнуван. Подписах договор с най-големия клуб в България. Радвам се, че ставам част от Левски. Дано вкарам много голове на нашия стадион. Отне ми само няколко минути, за да избера Левски. Това е известен клуб. Страхотно е, че съм тук. Знам, че новият ми тим е многократен шампион на България. Тепърва ще се запознавам с неговата история. Аз съм атакуващ полузащитник. Обичам нападателния стил на игра и реализирането на попадения.

„Разбрах, че тук играе Габриел Обертан. Това е футболист с бляскава кариера. Надявам се момчетата да ме приемат добре. Имам страхотни спомени със Славиша Стоянович. Нямам търпение да тренирам с него и отбора. Дано ни предстои специален сезон. Титла или купа? Ами защо не и двете!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ