Звездата на Берое приключи с мечтата за Лудогорец

Славия - Берое, Себастиан Вия

Трансферът на Себастиан Вия в Лудогорец е пропаднал, съобщава Sportal.bg. Колумбиецът се бе разбрал с “орлите”, като всичко бе договорено и с клуба му Берое. Очакванията бяха, че крилото ще бъде представен като играч на разградчани в началото на новата седмица, но това няма да се случи. Причина за пропадането на сделката е, че медицинските изследвания в петък са показали проблем с играча, след който медицинския щаб на Лудогорец е посъветвало ръководството да се откаже от привличането му. Проблемът не е такъв, който да застрашава кариерата на Вия, но все пак от шампионите са предпочели да стопират трансфера.

27-годишният играч премина в Стара Загора от аржентинския гранд Бока Хуниорс, като веднага направи огромно впечатление с изявите си. За 11 мача отбеляза пет гола и привлече вниманието на доста клубове, като Лудогорец спечели наддаването, но сегашното развитие на ситуацията дава възможност на други тимове да го привлекат в състава си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ