Левски се прицелва в халф на Лудогорец

Иван Йорданов

Левски опипва почвата около полузащитника на Лудогорец – Иван Йорданов. Тези действия на сините не са за първи път. Досега имаше два неуспешни опита на клуба от „Герена“ да вземе Йорданов, който стигна и до националния отбор, въпреки че бе със статут на титуляр в Разград за много кратък период от време.

Последните разговори по оста стадион „Георги Аспарухов“ – „Хювефарма Арена“ бяха по времето на Станимир Стоилов. Мъри искаше да вземе Йорданов под наем, след което евентуално двата клуба да преговарят за трансфер на правата му изцяло при сините.

Йорданов няма никакъв шанс да попадне в сметките на треньора Георги Дерменджиев. Новият наставник на сините Станислав Генчев е работил в Лудогорец няколко години с Йорданов и харесва качествата му. Футболистът през изминалата пролет не бе в строя поради неназована от Лудогорец контузия.

Двата клуба са в отлични отношения, като контактите са на спортния и на финансовия фронт. Левски продаде на Лудогорец бранителя Сонко Сундберг за 550 хиляди евро плюс бонус за сините от шампионска титла./ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ