Григор Димитров и Виктория Томова ще направят втори опит да изиграят мачовете си

Григор Димитров, Виктория Томова

Григор Димитров и Виктория Томова трябва да излязат на кортовете на „Ролан Гарос“ в 12:00 часа днес, стига отново да не вали дъжд в Париж.

Времето във френската столица тотално обърка програмата на турнира, като вчера се изиграха единствено мачовете на Централния корт – единственият с подвижен покрив.
Сред многото отложени срещи бяха тези от втория кръг на българските представители в турнира, като те бяха насрочени още в началото на днешния ден.
Григор Димитров трябва да открие деня на корт 14 – четвъртият по големина в комплекса, с мач срещу унгареца Фабиан Марожан от 12 часа. До момента двамата не са играли мач помежду си, а победителят от тази среща ще се изправи срещу един измежду Зизу Бергс от Белгия и Максимилиан Мартерер от Германия.
Притеснителното е, че на този етап прогнозата вещае за дъжд в Париж по обяд.
По същото време на корт 4 програмата трябва да открие Виктория Томова, която се изправя срещу китайката Шиню Уан. Победителката от този мач ще играе срещу един измежду Виктория Голубич от Швейцария и Анастасия Потапова от Русия.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ