На вниманието на звездите на Левски: Идва треньорът с твърдата ръка! Ето какво направи в Ботев

7 Dni Sport29.05.2024
Ботев Пловдив, Отбор, Тренировка, Станислав Генчев

Край на рахата за звездите на Левски, особено за тези, които си мислеха, е могат да си позволяват всичко.

Идва треньор, който не си поплюва. И това го знаят във всеки тим, където е работил Станислав Генчев. Дори да му коства неприятности със собствениците.

Най-яркият пример е е от работата на специалиста в Ботев Пловдив. Всички знаят, че между него и Антоан Бароан имаше проблем, заради което звездата на Ботев бе изваден от първия тим. И остана надалеч, докато Генчев не си тръгна. Нищо, че бе рекетиран от собственика Зингаревич и хората му в управлението да преосмисли решението си.

И знаете ли защо Бароан си навлече гнева на Генчев? Заради поредица изстъпления, които са разтресли отбора. Нападателят първо пристигнал по-късно на подготовка, след това започнал да прави своеволия по време на тренировки, дори си позволил да бойкотира контролен мач. За капак на всичко станал и хванал един от помощниците на Генчев за гушата със заплаха, че ще се обади на боса да му види сметката.

След този инцидент треньорът взел категорично решение и изхвърлил Бароан от състава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ