Официално! Станислав Генчев е новият треньор на Левски

станислав генчев, левски

Станислав Генчев е новия старши треньор на Левски. Договорът на специалиста е за срок от две години, съобщава сайтът на „сините“.

В щаба на Станислав Генчев влизат помощник треньорите Живко Миланов и Дарко Тасевски, треньорът на вратарите Йордан Господинов и кондиционният треньор Петър Пеев. Ръководството на Левски ще представи официално Станислав Генчев, като допълнително ще обяви датата и часа на събитието.

Станислав Генчев е роден на 20 март 1981 г. Започва професионалната си кариера в Левски, през сезон 1998/1999 година, записвайки 75 мача и седем гола със синия екип. С Левски е шампион на България за 2001 година, четирикратен носител на националната купа – 2000, 2002, 2003 и 2005 година и носител на Суперкупата на България за 2005 г.
Треньорската кариера на Станислав Генчев стартира в Етър през сезон 2017/2018 г. За последно специалистът бе начело на Крумовград, а преди това е водил Лудогорец, Локомотив (София) и Ботев (Пловдив).

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ