По време на футболен мач: Опитаха да пребият и удавят сина на първата българска порно звезда

7 Dni Sport27.05.2024
1

Истински ужас сполетява големия син на Диана Габровска, пише България Днес- 11-годишният Антоний, който е кръстен на своя баща, е нападнат от баща на друго дете в центъра на Момин проход посред бял ден пред очите на 10 деца от компанията, разкри сащисаната майка.

Драматичната ситуация се разиграва в средата на април. Тогава големият син на първата официална българска порно актриса играе заедно със свои връстници и приятели в китното градче. Изневиделица непознат мъж се приближава към тайфата и сграбчва Антоний заедно с неговото приятелче и с агресия ги повлича към течащата наблизо минерална вода.

Настава паника, деца започват да викат, а нападнатите момчета се опитват всячески да се отскубнат. Другото успява, но Антоний не намира пролука. Момчето е шамаросано, а мъжът прави опит да му натисне главата във водата.

Бях вкъщи, когато телефонът звънна. Беше Тони, едва говореше от шок. Успях да разбера само, че трябва бързо да дойда, защото някакъв луд човек го е ударил и искал да го дави в горещата вода“. Когато отива въпросният баща се кара с другите деца. Директно звъннала на 112, а после го попитала какво се случва. Уж не я разбрал, но я попитал дали е полицай. В суматохата се намесва и жената на въпросния мъж. Тя емоционално защитава половинката си и твърди, че не бил нападнал децата.

„Полудях направо. Тя въобще не е била там. Той също каза, че не е удрял Тони, а всички над 10 деца потвърждават, че той ги е задърпал със злоба, и казал на Тони, че ще му счупи главата“, разказва Диана.

Случаят е поет от прокуратурата, но какъв ще е резултатът, все още не е ясно. Синът на Габровска е стресиран и вече се страхува да заговаря и контактува с възрастни хора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ