Лъчезар Балтанов: Победител те прави обичта на хората

Ботев Пловдив, Лъчезар Балтанов

Халфът на Ботев Пловдив Лъчезар Балтанов се обърна към „жълто-черната“ общност преди последния си мач за първия отбор. Днес сърцатият халф ще бъде на терена в домакинството на Арда.

Ето какво написа Лъчезар Балтанов:

„Преди моя последен мач за първия отбор на Ботев Пловдив искам да изразя безкрайната си радост от възможността да го изиграя точно на Колежа и да започна да градя нещо ново отново в името на жълто-черната любов! Толкова много неща искам да кажа…

Тук аз се преродих за футбола, усетих, какво е истинско признание, благодарност и истинската обич на феновете, тук се роди дъщеря ми, тук изпитах най-големите радости и в същото време тук изживях трите най-трудни моменти в моята кариера.

Някои ме наричаха посредствен футболист, но аз знам едно – вярата, предаността и постоянството ме направиха това, което съм днес. А аз научих, че не парите, не успехите, не победите те правят победител – победител те прави обичта на хората и това е всичко, което остава!

Благодаря Ви за нея и Ви обещавам, че това, което предстои ще е моята отплата към Вас за подкрепата и доверието през Всички тези години. Благодаря от цялото си сърце на всички мои треньори през годините, съотборници и целият екип на Ботев Пловдив в момента за всичко, на което са ме научили и всичко, което сме изживели заедно.

За мен това е ново начало!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ