Голямо име се завръща на „Герена“?

Левски - Славия, Дарко Тасевски

Бившият халф на Левски и Славия Дарко Тасевски  един от вариантите за помощник на Станислав Генчев, ако треньорът на Крумовград поеме „сините“, съобщава „Мач Телеграф“.

Северомакедонецът е сред любимците на синята агитка от времето, когато отборът игра много силно в групите на Лига Европа през 2010 година. Тогава той направи страхотен тандем с тарана Гара Дембеле. По-късно Дарко продължи кариерата си в Славия и след края й остана на работа на „Овча купел“.

В момента той е помощник на Златомир Загорчич, но не е в добри отношения с феновете на „белите“. Те го освиркват заради присъствието му на един от празниците на „Герена“ – Синя фиеста, където раздаваше автографи на запалянковците на Левски. Загорчич обаче много държи на неговото присъствие в щаба и дори влезе в конфликт с част от бялата агитка заради Тасевски.

Според близки до Генчев, той не е напълно готов с избора на свои помощници. Тасевски е един от вариантите, но има още няколко, между които ще се избира, ако се стигне до договор с Левски. Единственият сигурен за „Герена“ е Живко Миланов, а се спрягат още имената на Георги Чиликов и Йордан Господинов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ