Тъжна вест! Почина бивш играч на Марек и Монтана

бранимирбаев

От този свят си отиде волейболистът Бранимир Баев, чиято борба за живот обедини цяла Дупница през есента. Черната вест обяви с пост във фейсбук съпругата му Михаила.

„С голяма болка в сърцето ви съобщавам, че моето любимо момче Бранимир си отиде от този свят!!! Загубата е голяма!!!“, написа тя.
Припомняме, че Баев се бореше с тежко заболяване. Лечението на Баев в Турция струваше 120 000 евро. За да се събере сумата, в Дупница се проведоха серия благотворителни инициативи. Навръх Деня на независимостта се игра благотворителен волейболен мач между тимовете на „Марек“ и ЦСКА. По време на срещата се имаше и благотворителен търг. Сумата беше събрана и лечението на Баев продължи. През април обаче близките му отправиха нов апел за помощ към хората- стана ясно, че младият мъж има проблем с белия дроб след проведеното лечение на онкологичното заболяване. За съжаление, това се оказва фатално. Екипът ни изказва съболезнования на близките.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ