Старт на квалификационните турнири за момчета U18, вижте програмата

Левски - ЦСКА, Волейбол

16 отбора от страната започват борбата за класиране на Държавни финали в предстоящите квалификационни турнири за момчета под 18 години. Участниците са разделени в четири групи по четири тима, а надпреварите ще се проведат на 2 и 3 май.

 

По регламент първенците от крайното класиране в четирите групи взимат директна квота за финалите на Държавното първенство (22-26 юни).

 

Отборите, които се класират на второ и трето място, продължават участието си в допълнителни квалификационни турнири (15-16 май). Четвъртите в групите прекратява участието си в шампионата за сезон 2023/2024.

 

Група Д ще се проведе в Севлиево с домакин ВК Раковски-1964. Ще участват още Пирин (Разлог), Родопа (Смолян) и Славия (София).

Група Е ще се проведе в Пловдив. Домакините от Виктория Волей ще премерят още сили Левски София, Нефтохимик 2010 (Бургас) и Миньор (Перник).

Група Ж ще се проведе в спортна зала „Иван Вазов“ в Стара Загора. В нея попадат домакинът Берое 2016, Добруджа 07 (Добрич) и столичните Люлин и Софийски университет.

Група З ще се играе в столичната зала „Васил Симов“. Домакините от ЦСКА приемат Етрополе, Дунав (Русе) и Локомотив 1929-НИДО (София).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ