Николай Костов спешно опъна ушите на двама от Левски, не иска да повтарят това срещу ЦСКА

7 Dni Sport25.04.2024
1

Левски ще заздравява халфовата си линия за предстоящото дерби с ЦСКА.

Именно играта в средата на терена бе поставена като обект на критика от страна на треньора Николай Костов след победата над Берое (1:0). Наставникът размаха пръст на Патрик Мислович и Карлос Охене за изнасянето на топката, когато то се прави от страна на вратаря. Тогава бяха допуснати някои неточности, които можеха да доведат до попадение в мрежата на Пламен Андреев, но заралии не се възползваха от предоставените им възможности.

Костов по всяка вероятност отново няма да може да разчита на Асен Митков за дербито с червените, след като халфът все още не е подновил тренировки и шансовете му за участие са минимални.

Треньорът не обмисля да прави промени, а иска повече концентрация от Мислович и Охене, като именно върху това се работи по време на последните тренировки на тима – играта под напрежение в половината на сините и начините за изнасяне на топката през крилата и в средата на терена.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ