Пореден безработен треньор си го изкара на ЦСКА, не бяха говорили така срещу Ганчеви и Папазки

7 Dni Sport24.04.2024
ЦСКА - Берое, Гриша Ганчев, Христо Стоичков, Валтер Папазки

Редовният сезон на това първенство завърши напълно според очакванията. Лудогорец е на първо място и ще спечели поредната си титла. Това е най-естественото нещо в нашия футбол. Този клуб разполага с всичко, което е необходимо, за да е на върха -отлична база, добра селекция от футболисти и комфорт, в добрия смисъл на думата. Играе отличен футбол, който е недостижим за останалите отбори у нас. С лекота се справя с трудните ситуации, ако изобщо има такива, твърди проваленият в краткия си престой в ЦСКА треньор Александър Станков.

ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА ОТ ДНЕС – В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ ТУК

Най-важното и най-лошото за футбола ни е, че Лудогорец няма адекватни съперници. Преди началото на сезона се очакваше, че такъв ще бъде ЦСКА. Сега, аз не искам да ставам като някои мои колеги, които само критикуват и ругаят по бившите си клубове. Аз съм си от ЦСКА и много искам този отбор да успее, коментира Станков.

Радвам се, че ще има нов стадион, но това не може да бъде оправдание за много други неща, които не са в ред. За да може „червените“ да се противопоставят на Лудогорец трябва да се случи цялостна промяна в клубната политика, в организацията. Вижте какво стана този сезон. Започна се с един треньор, на негово място дойде друг, който преди това беше изгонен, а се завърши с трети треньор. Това говори за липса всякаква стратегия, за визия за бъдещето, за безпомощност. От друга страна, през лятото беше направена сериозна селекция, вложиха се пари. Резултатът обаче е никакъв – някои от добрите играчи бяха продадени, а се върнаха стари имена. Тази непоследователност води дотам, че ЦСКА този сезон отпадна рано-рано от борбата за титлата. В миналия сезон поне битката беше почти до края, когато една дузпа ни лиши от първото място, разсъждава безработният от много време треньор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ