Левски ще може да се отърве лесно от трансферно разочарование

Левски, Хоакин Фернандес

Левски ще има възможност да се раздели по-лесно със защитника Хоакин Фернандес, отколкото се твърди. Според запознати „сините“ са се застраховали още при подписването на договора с уругваеца. И бъдещето му на „Герена“ е било обвързано с определен брой изиграни мачове и минути в тях. До този момент той се изяви в 3 двубоя със синята фланелка, в които записа 122 минути. Със сигурност обаче трудно ще може да изпълни задълженията, които е поел към „сините“.

25-годишният южноамериканец бе изненадата в зимната селекция на Левски. Той бе препоръчан на Николай Костов и лично той настояваше за привличането му. Хоакин Фернандес обаче шокира всички още с първата си тренировка. И бягането му, и боравенето с топката са като на човек, който не играл футбол от дете. Все пак той влезе в два мача като резерва, но първата му поява като титуляр бе пълно фиаско. Защитникът се отчете с подаване, което помогна на Черно море да пречупи Левски в битката между двата тима на „Тича“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ