Е, не! Никой не очакваше това от Благой Георгиев. Джизъса взе странно решение за бъдещето си

01

Благой Георгиев е поредното популярно име, което се смята за сигурно сред участниците в новия сезон на VIP Brother. Татуираният футболист приключи с кариерата си, раздели се със съпругата си Есмер Омерова и се завърна у нас. Той стана чест гост на нощните клубове, участва в готварско шоу, приписаха му и връзка с младата певица Гери-Никол, за която той отрича.

Като продължение на всичко това идва и естествената покана на продуцентите на VIP Brother, а според слуховете – той е приел на драго сърце.

Благо Джизъса обаче ще попадне в анонсираното Женско царство, което ще коли и беси в къщата. Сред спряганите съквартиранти са още майката на едно от децата на Валери Божинов и настояща половинка на вратаря Николай Михайлов Николета Лозанова, Ева от „Тоника“, актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова, Дара и гаджето й Папи Ханс, Тома Талепов-Айляка, познат от краткотрайното си участие във „Фермата“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ