По дяволите, защо в ЦСКА са контузени само българите? Белчев и днес с 11 чужденци срещу Арда

7 Dni Sport21.04.2024
1

ЦСКА ще излезе за четвърти път без българин в състава си в своята история в двубоя срещу Арда, твърди „Мач Телеграф“.

Това се налага до голяма степен заради контузиите на българските момчета в тима – Християн Петров, Иван Турицов и Мартин Стойчев. Странно е, че при повече от 80% легионери сред основната група от 20-ина играчи на „армейците“, контузени и то тежко, са само българи.

На вратата срещу Арда ще излезе Бусато, а в защита ще застанат Вион, Махмутович, Матай и Де Нойер. Тук ЦСКА понесе най-сериозен удар при титулярите заради контузиите на Турицов, Християн Петров и наказанието на Кордоба.

Дефанзивната двойка халфове ще е в състав Кареасо – Юга, а отпред ще бъдат Хайнц, Линдсет, Фаетон и Асприля на върха на атаката. Каранга ще остана не пейката, след като се контузи преди двубоя с Ботев Пловдив за Купата.

Първият мач, в който ЦСКА излезе само с легионери, е на 17 април 2023 година в дербито с Левски, като двубоят завърши 0:0. „Червените“ потеглиха само с легионери и при 2:0 над „сините“ в 28-ия кръг на тазгодишния шампионат. Само чужденци имаше в стартовите 11 и при загубата от Ботев Пловдив за Купата с 0:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ