Нов треньор в ЦСКА! „Червените“ изпълняват скоро желанието на Стамен Белчев

ЦСКА-София - пресконференция

Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев настоява да увеличи щаба си с още един човек. Това разкри той на вчерашната пресконференция.

„Най-вероятно ще имам още един помощник, но не бързам. Искам да взема човек, на когото ще му имам доверие“, заяви хасковлията. Към момента не се водят конкретни преговори, но има набелязани имена, с които в следващите дни може да се влезе в контакт.

Екипът на Белчев беше допълнен от кондиционния специалист Кирил Динчев, с когото досега работеха заедно в дубъла. Първи асистент е Анатоли Нанков, помощник и анализатор ще бъде Християн Христов, а наставник на вратарите – Стоян Колев, запазващ своя пост.

Припомняме, че кондиционният треньор от щаба на Нестор Ел Маестро – Боян Стаматович – получи предложение да остане на работа в клуба, но той прояви лоялност към старши треньора и отклони офертата на ЦСКА. С тях си тръгват и братът на Нестор – Никон Ел Маестро, както и Александър Гицов.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ