Евгени Димитров – Маестрото разплака България: Живях в ада, когато погребах сина си

7 Dni Sport16.04.2024
1

Евгени Димитров-Маестрото няма време за младата си жена, защото е в трескаво търсене на ентусиасти, които да участват в новото предаване „Бягство към победата“. То ще се излъчва наесен, по Би Ти Ви и ако се окаже успешно, за екипа на Слави Трифонов няма да има затворени врати не само в тази телевизия, но и в другите големи, пише Минаха години.

55-годишният Димитров е не само талантлив музикант, но умее да ръководи работата в екип в телевизионния свят. „Той е много добър организатор и много добър продуцент. Продуцирал е много наши телевизионни предавания, които сме правили, така че има огромен опит и като лидер”, хвали го Трифонов в книгата си „За мен е чест”. Затова не е чудно, че точно Евгени бе назначен на 4 ноември 2019 г. за директор на телевизията на Слави „Седем-осми”. Тя тръгна с много очаквания от страна на зрителите, но днес е платена макар и само за 78 стотинки на месец. „Много ми се искаше да успеем да се издържаме само с реклами, за да достигаме до всички абонати, но стана невъзможно. Никой не иска да има нови играчи на пазара”, обяснява правилата на трудната телевизионна игра Евгени.

Той обаче твърдо спазва нарежданията на Слави да се грижи всички от служители на телевизия „Седем-осми” да си получават заплатите навреме и никой да не бъде оставен без работа. „За нас думата „екип” е свещена”, отсича Димитров. Затова за новото предаване ще разчита на много от хората в Би Ти Ви, с които е работил през тези 19 години, когато се излъчваше „Шоуто на Слави”.

„Да кажа, че не съм поддържал контакти, откакто напуснахме – не мога. Най-хубавите ни 19 години от живота минаха в тази телевизия. Ние сме от първата година, от самото начало на Би Ти Ви. С хора от екипа на телевизията сме правили не само шоуто, но и други предавания: „Мюзик айдъл”, „Сървайвър”, „Гласът на България”, „Денсинг старс”, напомня Маестрото. Че е поддържал отношения с колегите си от първата частна телевизия стана кристално ясно на всички, след като се ожени през лятото на 2023 г. за новинарката Виктория Готева.

Журналистката от Пазарджик, която съобщава случващото се по света и у нас, е по-малка от съпруга си с 26 години. Маестрото, който е композитор на голяма част от хитовете на „Ку-ку бенд”, й посветил специална песен, която нарекъл „Искам те”. „В началото бе само за пиано. Написах я, изпратих й я. Получи се много специален момент за нас двамата”, вдига завесата за личния си живот Маестрото. За гърба си той има един брак с певицата Мишел. Тя е майка и на първородния му син Венелин, който е по-голям от новата си мащеха с една година. Разводът на родителите му идва, след като Маестрото се увлича по 18-годишната ученичка Радослава. Връзката му с нея се разпада по-бързо и от брака с Мишел. Следващата дама, която успява да плени сърцето на Евгени Димитров, е рекламистката Ела Наумова, която тогава все още е студентка. През 2004-та тя му ражда близнаците Кристиян и Александър. Сашко обаче напуска този свят, когато е  само на година и половина. Детето е с тежки увреждания и издъхва на операционната маса, което и до днес е най-голямата трагедия в живота на Димитров.

Две години живях в ада”, признава той след време, провокиран от борбата на майките на деца с увреждания, чиито протести в „Шоуто на Слави” упорито подкрепят. Смъртта на детето слага край на връзката на музиканта с Ела, а след нея в живота му влиза балерина от „Магаданс” Нели Желева, която му ражда син.

За връзката на Виктория Готева с шефа на „Ку-ку бенд” за първи път се говори още от 2021 г. Двамата обаче не се появяват заедно на светски събития и не афишират отношенията си до сватбата миналата година на морския бряг. Въпреки слуховете, че са я вдигнали, защото Виктория чака бебе, тя все не е станала майка. Едва ли ще дари Евгени с четвърто дете скоро защото сега за музиканта, най-важното е „Бягство към победата” да се хареса на зрителите и той заедно с Трифонов да продължат правят предавания за големите телевизии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ