Стамен Белчев обясни кой го е върнал начело на ЦСКА, не е фамилия Ганчеви

7 Dni Sport16.04.2024
Стамен Белчев - пресконференция

Новият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев дава пресконференция на стадион „Васил Левски“. Ето какво каза той:

„Знаех с какво се захващам и с какво разполагам. Разликата от Лудогорец е голяма, всеки мач излизаме за победа и накрая ще правим сметките. Целта е да играем в Лига Европа“, заяви Стамен Белчев на първата си прескоференция, след като отново стана старши треньор на ЦСКА.

„Много ще е трудно да станем шампиони, реалната цел е купата. ЦСКА винаги се бори за най-високото“. „Много промени няма да са полезни на този етап, но ще направя някои според моите виждания“.

„Да, нямаме много крила. Ще използваме това, с което разполагаме“.

„Има какво още да се желае, от тях си зависи“, отговори Белчев на въпрос относно евентуалното интегриране на млади играчи от втория в първия отбор.

Хасковският спец призна, че вчера е говорил с Лазар Туфегджич, като след това поясни, че би разчитал на всички футболисти, които има ЦСКА.

„Отношенията ми с ръководството са много добри. Резултатите увеличават и намаляват договора, това е истината. Ръководството ще прецени дали да остана да работя“, коментира Белчев.

Той на няколко пъти изтъкна, че не бива да се очакват някакви големи игрови промени на този етап.

„Каранга е по-улегнал, по-узрял за футбола, по-полезен“, каза още Стамен Белчев.

„Не искам да мисля толкова напред. Ръководството ще реши след края на сезона, но се надявам да работим и занапред“, отговори той на въпрос за бъдещето си в дългосрочен план.

„Обадиха ми се в неделя по обяд. Бях си тръгнал на Хасково, но се върнах. Видях се с Филип Филипов и Стоян Орманджиев и така се случиха нещата“, поясни хасковлията.

Стамен Белчев не обмисля промени в работата с медицинския екип, който се грижи за контузените футболисти. „Имам им пълно доверие“, подчерта той.

„Трябва да се даде повече време. Работа, доверие и позитивизъм. Който и да е треньор, трябва да се даде повече време“, смята Белчев относно темата за прекратяване доминацията на Лудогорец.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ