Хайнц се извини: Нестор, съжалявам! Белчев още днес ни даде енергия за нов ЦСКА

Футбол - Левски - ЦСКА-София

Играчът на ЦСКА Тобиас Хайнц беше избран за №1 на 28-ия кръг в българското първенство, в който той вкара единия от головете при победата с 2:0 над Левски.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЦСКА В НАЙ-НОВИЯ ЧЕРВЕН САЙТ – ТУК

Ето какво каза Хайнц пред медиите:

„Благодаря Ви за тази награда. За мен беше странно как след такава хубава победа срещу Левски, ние загубихме от Пирин. Обяснявам си го с това, че когато играем силно срещу някой силен отбор, след това настъпва спад и губим от по-малък отбор. За съжаление се стигна до раздяла с треньора, при когото имахме и загуби, но постигнахме и някои много добри резултати. Съжалявам за раздялата с Нестор, но от днес започва ново начало за нас с новия треньор.

Наистина ситуацията за нас е трудна предвид това, че Лудогорец се намира на толкова точки пред нас. Въпреки това, ние не сме загубили желание за игра. Ще се стремим да играем добре. Във футбола се печелят и губят точки, надявам се да спечелим повече точки от Лудогорец, като не се знае какво ще се случи в плейофите.

Не го познавам добре Белчев, знам само, че е треньор на втория отбор и че някои играчи са работили с него при предишния му престой. Ще видим какви ще бъдат изискванията му към нас, защото предстоят важни мачове и ще трябва да постигнем добри резултати.

Не играх в последния мач срещу Ботев, когато победихме с 4:0, което беше изненадващ резултат. Те имат силни футболисти и няма да ни бъде лесно. Има огромна разлика между това да играем вкъщи и на техен терен. Няма да ги подценяваме. Ние ги уважаваме, но ние сме ЦСКА и вярвам, че ще успеем да ги отстраним и да се класираме на финала.

Да, сега имаме нов треньор, но групата от футболисти си остава. Със сигурност ще ни трябва време, за да свикнем с треньора, както и той с нас. Още днес видях, че има нова енергия в отбора. Когато идва нов треньор, той носи нова енергия на отбора и смятам, че това ще се случи и сега.

Трудно ми е да обясня защо формата ми спадна, защото не промених нищо в своето ежедневие и начин на живот с тренировките. Може би просто имах проблем с ритъма си на игра, но треньорът вярваше в мен и успях да изляза от трудната ситуация. Аз знам какво мога и искам да дам на отбора, но има такива моменти.

Новият треньор няма да повлияе на мотивацията ми, защото аз винаги имам мотивация да играя. Показах, че съм добър футболист за това първенство и ще се опитам да продължа по същия начин.

Скаршем играе добре и ние се радваме, че е при нас, като трябва да кажа, че опитвам да помагам на Скаршем така, както Линдсет ми помагаше, когато аз пристигнах в отбора. Със сигурност пристигането на трима норвежци в един отбор в рамките на година и половина привлича вниманието в Норвегия“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ