Маги отрече да има дъщеря и шокира зрителите! Но пък я разкриха: Тя е победителката в „Ергенът“

7 Dni Sport14.04.2024
1

„Имаше много спекулации относно това дали имам деца. Повярвайте ми, че ако имах това, щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с гордост.“

Това сподели Маги Томова – една от фаворитките на Алек Младенов в шоуто „Ергенът“.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната блондинка е самотна майка с дете. Причината за това е снимка, на която Маги е прегърнала малко момиче. Оказа се, че детето е нейна племенница.

Знае се, че 36-годишната варненка е победителката на третия сезон. Изтече информация, в която проницателни зрители са забелязали детайли, които разкриват истината.

Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, но без да й се вижда лицето. На екран ясно си личи татуировката й, която по други кадри е разчетена, че е притежание на русокосата дама, която е обвинявана от останалите участнички, че е прекалено възрастна за Алек.

До края на шоуто остават блондинките Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им обявява, че нито една от тях не е достойна за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му.

Интересно е, че обявената за мама Маги що се изправи на финала на надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка – Надежда Вишева, майка на 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха слухове, че по- стъпката на ергена в края на шоуто, а именно да не си избере победителка, не е случайна. Причината за това бил фактът, че Алек всъщност си имал изгора и хич не си търсел нова жена. За момента няма категорична яснота дали това е така, но форумите на предаването са пълни с подобни твърдения. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си, пише „България Днес“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ