Изтекоха снимки 18+ на чисто голата Теа от „Ергенът“! Компания и прави топлес-легенда

1

„Най-добрата ми приятелка е мулатка.“ Това обяви колоритната Tea, след като изхвърча от „Ергенът“ заради скандала с Виктория и това, че я нарече „смрадлива циганка“.

„България Днес“ откри изключително еротично доказателство за думите на танцьорката и диджеи, която успя да завърти немалко скандали по време на участието си в риалити  формата.

Tea и нейната приятелка, която е мулатка, заснемат чисто голи еротична морска фотосесия пред обектива на Иван Славов през лятото. От фотосите става ясно, че двете са си повече от близки и обичат да позират както майка ги е родила.

Оказа се, че мулатката е наричана „черната перла“ на нашето  Черноморие и участва в множество топлес кадри и вариететни програми.

Tea обясни, че в „Ергенът“ не са излъчени много кадри, защото „не са за ефир“. Преди избухването на Tea Виктория час и половина злословела по неин адрес, а тя си седяла с един оператор и си пиела вино. Накрая не се сдържала и отишла да се разправя.

Tea хвърли бомбата, като каза, че много от момичетата, когато нямало снимки, „седели по ъглите“ и говорели против Алек, на когото нямали доверие и изобщо против цялата продукция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ