Черно море готви ужас за „сините“? Левски изхвърча от Европа още днес?

Футбол - Левски - Черно море

Левски изглежда обречен за днешното гостуване на „Тича“ на един от лидерите в класирането на Първа лига – Черно море. В деня преди мача стана ясно, че двамата основни защитници на тима – Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап – няма да пътуват с отбора. Двамата са пипнали вирус и не са тренирали почти цялата седмица.

Така треньорът Николай Костов ще трябва да прави състав без петима основни футболисти за мач, който се оказва най-важният до момента през сезона. Ако днес Левски загуби, което изглежда напълно вероятно, „сините“ почти ще загубят шансове да играят в евротурнирите. В момента Левски е на 5-о място и изостава на две точки от четвъртия Локо Пд. При загуба на „Тича“ и победа на Локо в Стара Загора, левскарите ще изостанат на пет точки от позицията, която дава право на бараж за Европа.

В същото време Черно море се нуждае от две точки в оставащите два мача до края на редовния сезон, за да се закрепи в първата тройка на Първа лига. Това ще даде предимство на „моряците“ в плейофите, тъй като ще им осигури три домакинства в решаващата фаза на първенството.

„Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ