Това камерите не го показаха! Треньорът на Пирин разкри какво са направили феновете на ЦСКА

1

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич коментира историческата победа с 2:1 като гост на ЦСКА. Той остана много доволен от представянето на своя тим, като сподели, че е опитал да контролира емоциите си, които са кипели вътре в мача.

„Голяма победа за нашия отбор, за нашия клуб като цяло, но тя не е случайна, работихме здраво. Това е една глътка въздух в битката за оцеляване, което е голямата ни цел. Ние се стремяхме не само да вземем резултат, искахме и да играем добре. В края и привържениците на ЦСКА ни аплодираха, което е показателно как сме се представили“, започна Бабич.

„Иван Тасев вкара супер гол, той има чудесни индивидуални качества и ги показва, но мачът още не беше свършил, когато той вкара и ние трябваше да го довършим от скамейката с отбора, така че не беше толкова емоционален момент тогава. Вътре емоциите кипяха, но се стараех да не ги показвам. Не знаех, че това първа победа на Пирин в София срещу ЦСКА, но съм благодарен на моя отбор. Направихме добър мач и съм доволен“, каза още украинецът.

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ