Ужасен срам за Стоичков! Съпруга на легенда на ЦСКА: Излъга! Никога не си го лекувал

Мача на надеждата, Христо Стоичков

Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни и всеотдайни футболисти, преминали през ЦСКА – Красимир Безински, атакува легендата на родния футбол – Христо Стоичков.

Красимира Безинска и друг път се е изказвала по футболни теми, показвайки, че е прихванала доста от съвместния си живот с Бези, който почина на 22 април 2019 година, губейки битката с рака.

„И така, да Ви кажа, че Христо Стоичков го познавам, от времето, когато дойде в София, правила съм за него много. Не само аз, много хора правихме нещо за него, някои ходиха да дават „обяснения“ в Пловдив след един мач“, сподели тя, цитирана от Лупа.бг.

„Той е велик футболист, в това няма съмнение, най-великият български футболист! Най-голямата ми болка е, че излъга. Излъга, че е лекувал мъжа ми в Испания! Никога не го е лекувал никъде!
Те даже не се чуваха!

Ок???

А сега ще го прочетат майка му и брат му… Защото аз си контактувам с тях“, сподели в профила си във Фейсбук Красимира Безинска. Тя и преди беше изказвала подобно мнение, тъй като благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев също си приписа заслуги, че е помагал за лечението на Краси Безински, но тя опроверга и този слух.

Първият, който коментира поста й, беше последният треньор, направил Левски шампион – Емил Велев. Кокала написа: „Измамник, кюрд!“, при което Безинска отвръща: „Айде, стига де, ние сме над нещата!“.

А малко по-късно допълни във връзка с появата на Стоичков на „Българска армия“, където продължава демонтажът на стадиона, а Камата се появи там и показа, че си взима чим за „Залата на славата на Христо Стоичков“: „Ние го чакахме с багера, а той с каска дошъл, „да бере реликви“. Утре и аз отивам, да „си набера“ нещо за спомен. Ама, без каска, имам твърда македонска глава. Направо ме махайте, хич не ми се чудете“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ