Мъжете в живота на фаталната Цеци Красимирова – труп, труп, труп, Гонзо…

payimage-175727

Животът на Цеци Красимирова прилича на филм, чиито жанр е крими екшън, но с моменти на романтична драма. Фаталната красавица не е типичният модел, а по-скоро лошо момиче, което се увлича от оръжия, татуировки, екстремни преживявания и не крие, че пуши марихуана. Хубавицата е родена на 24 януари 1980 г. в Мездра, но още като ученичка се мести в Елин Пелин, за да се запише в местното в хореографското училище. „В града всички ме познават“, признавала е манекенката в свои интервюта.

Забелязват я и от агенция „Визаж“ и едва на 17 години се явява на конкурса „Мис Шопкиня“ с бащиното си име – Красимирова, което много й допадало. Фамилията й е Петкова, но не е известна с нея. Печели безапелационно конкурса „Мис Шопкиня“.

Още същата година е избрана за най-добър модел на България. След като слага короната, красивата нашенка отива на конкурса най-добър модел на света, в който се състезава за приза с още 80 претендентки за короната. Неочакваното се случва – Цеци Красимирова става най-добрият модел на Европа за 2007 г. Модни агенции от Италия и Франция я затрупват с примамливи предложения за работа. Но тя решава, че детето, което е на път, е по-важно от кариерата й. Тогава Цеци е едва на 18 години. Ражда дъщеричката си Джудит, която й е одрала кожата. По-късно се разделя с бащата на детето, треторазрядна мутра, но с него си остават приятели. Напълнява близо 30 килограма след раждането и изпада в депресия. Никой не може да си представи, че някога ще се върне на модния подиум. Цеци обаче не се предава и доказва, че може. Прави всичко възможно и смъква излишните килограми само за два месеца и половина. Казва, че това е един от трудните й периоди. Единствената й храна са ябълките. Пие по 3-4 литра минерална вода. Блъска във фитнеса от зори. Завръща се победоносно на модния подиум.

„Мъжко момиче, което все се бори сама с живота, непредвидима, избухлива, интересна, фрапантна, жената­вамп, жената-хиена, буен нрав, силен характер“ – така шефката на агенция „Визаж” Евгения Калканджиева определя Цеци Красимирова. Двете си остават близки приятелки, въпреки че няколко пъти имат тежки сблъсъци на егото.

Популярността среща фаталната красавица с богати и влиятелни мъже. Тя се залюбва с мафиота Косьо Самоковеца, който е лудо влюбен в нея и дори се готви да й предложи брак. Самоковеца бе убит на площад „Дам” в Амстердам, а Цеци бе ранена в главата от същия куршум. Зловещото парче остава в кухината под едното й око.

„На системи съм… Куршумът е в мен. Влязъл е през дясната ми вежда и е заседнал на 1 см от главната артерия, много близо до мозъка, само че в носната кухина… Лекарите казват, че за първи път виждат такъв случай като моя. Опасяват се, че ако ми отворят главата, може да стане още по-зле. В момента моите лекуващи лекари се консултират с най-различни свои колеги дали куршумът може да остане завинаги в мен. Според тях съм извадила невероятен късмет. Убиецът е стрелял само един път. С един куршум, който е минал през Косьо и е влязъл в мен“ – споделя преди 21 години манекенката.

Фаталната жена успя да се пребори за живота си и да се възстанови напълно, за да води пълноценен живот. Голямата любов на Красимирова е именно щедрият Косьо Самоковеца, който я затрупва с диаманти и подаръци.

„Да. И каквото и да говорят сега за него, за мен той ще си остане един от най-невероятните мъже, с които съм била. Той ме научи как да бъда силна и да не се огъвам пред трудностите. Той често обичаше да казва: „Това, което не ме убива, ме прави по-силен!“ Беше силна личност, въпреки че в обществото го възприемаха като някакъв примитивен мафиот”, призна преди години брюнетката с очи на хъски.

Личният живот на манекенката винаги е бил коментиран. Скандалите се редуват един след друг. Клюката я сочи за любовница на Малкия Маргин – Николай, всесилния бос на ВИС-2 Георги Илиев, както и Коко Динев. Тя не коментира отношенията си с тези мъже. Цеци обаче никога не е крила любовната си връзка с Георги Иванов – Гонзо, както и с Владимир Цолов – синът на един от най-заможните родни бизнесмени Цоло Вутов. Именно след края на връзката си с Вутов Цеци се залюби с все още законния си мъж Майкъл Струмейтис.

Първи в списъка с любовните завоевания на синеоката брюнетка обаче е Георги Илиев, с когото имала афера в края на 90-те години. Той й подарява луксозен апартамент на столичната централна улица „Витошка“  в близост до НДК, който фаталната красавица продаде преди години за доста сериозна сума в евро. Дълго време тя топли чаршафите на Главния, а когато той се насища на ласките й, започва връзката й с Косьо Самоковеца. Контрабандистът вече е щастливо женен за къдрокосата ромка Ангелинка, когато се залюбва с Цеци Красимирова. Той не изоставя законната си жена заради манекенката, просто си живее и с двете. След разстрела му и възстановяването на Цеци, която е ранена при покушението срещу бандита, тя се връща в България и започва куп любовни авантюри, предимно със спортисти. Най-популярният от тях е Георги Иванов-Гонзо. Фаталната манекенка от Мездра пленява новоизгрялата звезда на „Левски“ още преди почти 20 лета и години наред го върти на малкия си пръст с безкрайни раздели и събирания заради несполучливия си улов на въшливи с пари бизнесмени.

Цеци и Гонзо са запазили приятелски отношения и до днес. Някои дори подозират, че още имат интимни отношения. „Поздравих Георги Иванов за избирането му за шеф на БФС и му пожелах здраве и успехи. Той е истински мъжкар и съм сигурна, че ще се справи, ще се пребори с предизвикателствата на този пост. Подкрепете го, дайте му доверието, което клубовете му дадоха“ – така коментира Цеци Красимирова избора на футболиста Георги Иванов за нов шеф на БФС.

„Аз в сърцето си съм левскарка. Винаги съм подкрепяла всички от любимия ми отбор през годините. Закърмена съм със „синия” отбор от малка, тъй като и дядо ми, и баща ми са върли левскари и много често ме водеха на мачове”, допълва красавицата. „Гонзо е най-добрият човек, когото познавам, обичам го, той е в сърцето ми”, твърдеше Цеци Красимирова през 2015-та година, а днес отрича двамата да са имали интимни отношения.

Някъде през 2016 г.  се появяват слухове за връзката й с Малкия Маргин. Двамата се сближават в Испания, където живееха по това време. Любовта пламва бързо и страстно. Всички в Българи знаят за отношенията им, но, разбира се, Цеци никога не си признава. Връзката им изкара около година и приключи тихомълком. И дойде ред на поредното завоевание синът на най-богатия българин Цоло Вутов – Владо. Преди години той стана национално известен с простотията си да пръска десетки бутилки от най-скъпото шампанско за над 40 000 евро в баровския ски курорт Куршавел под звуците на любимата си песен „Шушана“.

Владимир изкара няколко бурни месеца с брюнетката, като се появиха слухове, че дори й е предложил брак и стягат сватба. Уви, не се стигна до венчавка, защото според пикантните слухове милионерът спипал красавицата в изневяра. За кратката им връзка Цеца, както е истинското име на моделката, бе гледана като принцеса и получи куп материални облаги. Година по-късно Красимирова се сгоди за ексцентричния милионер с американски паспорт Майкъл Струмейтис.

Годежът се случи в най-важния ден в живота на Красимирова, както го определи самата тя. Става дума за стрелбата в Амстердам, при която загина тогавашният й любовник Косьо Самоковеца, а тя оцеля като по чудо с куршум в главата. Косьо бе застрелян на площад „Дам” в Амстердам на излизане от бижутерски магазин в компанията на Цеци Красимирова, която бе ранена в челото от рикоширал куршум. Именно на 6 декември 2018 г. Майкъл предложи брак на избраницата си. Двамата вдигнаха пищна сватба в Испания, като организацията на събитието бе оценена на над 1 милион евро.

Уви, съюзът им изкара само 3 години и двамата са се разделили още през есента на 2022 г., но доскоро Цеци се опитваше да скрие раздялата им. Едва преди няколко седмици призна, че са в процес на тромав развод.

Майкъл е изпълнителен директор и един от основателите на „Advanced Nutrients”. Това е най-голямата корпорация за производство на органични торове за Америка и Канада. Това е и компанията, която го прави милионер. Другият му бизнес е производството на марихуана за медицински цели. От първия си брак има дъщеря – Вейда, която живее в Πaлм Cпpийнгc заедно с бившата му съпруга.

Самият Майкъл има огромно имение, оценяване на 16 милиона долара, което е кацнало на един от холивудските хълмове. Притежава и частен самолет, както и коли за няколко млн. долара. Според публикации в западни издания, бизнесменът печели по 100 милиона долара годишно и е известен още като „Kpaлят нa мapиxyaнaтa”.

С Цeци се познават от близо 15 години — период, в който ту са се събират, ту разделят, женят се, но сега вече окончателно са взели решение да прекратят брака си. Като причина Красиморова изтъкна факта, че за 5 години цели 14 пъти са й отказвали виза за Америка. Тя не знае защо, но „Уикенд“ научи, че причината е в тъмното й минало с наркобосове като Косьо Самоковеца и Георги Илиев.

„Никога няма да й дадат виза за Америка. Те я водят като гадже на мафиот, която е пострадала при атентат и е в списък за наркотици“, разкриват източниците ни. Дори връзките на Струмейтис в случая не помагат. Сега Цеци си е в България и се опитва да подреди живота си отначало. Не е ясно дали ще получи някаква солидна сума след развода си с Майкъл Струмейтис.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ