Треньорът на Левски шокира с признание: Лудогорец ни комплексира с ЦСКА! Играйкаме за трето място

1

ЦСКА с какво могат да ни изненадат? ЦСКА правят едни и същи неща и ги правят много добре. И те са в матрицата, в която сме попаднали и ние. Лудогорец ни създава такива комплекси, че всяка година повтаряме едни и същи грешки. И ЦСКА, и ние, и всички други отбори. След неуспеха започваме да обвиняваме, да променяме, да търсим други варианти за следващ успех. Този път мисля, че трябва да сме по-умни и да разберем, че Лудогорец не може да доминира толкова години, защото ние правим едни и същи грешки. Тези въпроси ги обсъждаме с нашите опитни ръководители.

Това изненадващо обяви треньорът на Левски Николай Костов.

Знам какво е чувството когато става въпрос за дербито. Просто искам да напомня, че дербито винаги е било за първо място преди Лудогорец. Сега и едните, и другите са в такива настроения, че едни са доволни, други са недоволни. Четвърто или трето място, за което се бори Левски, не отговаря на нашите амбиции. Ние сме отбор с големи амбиции. Въпреки препятствията, коиоо преодоляваме и икономическите такива – мисля, че сме на прав път“, сподели още наставникът на столичани.

„Нямаме много опции – без Марин Петков и Фабио Лима сме малко беззъби, но така се стекоха нещата. Виждаме, че ЦСКА не са толкова убедителни във фаза защита. Имаме вариант да сменим Марин, въпреки че той е в страхотна форма. Ще бъде заменен няма как да ви кажа сега, не искам да говоря за основния състав, защото мисля, че ще бъде неправилно.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ