Добрите игри на „синята атака“ водят куп емисари от чужбина

1

Куп съгледвачи ще дойдат тази седмица у нас за да наблюдават нападателното трио на Левски – Рикардиньо, Джавад Ел Джемили и Марин Петков. Ако не успеят в сряда за дербито с Лудогорец, това ще се случи задължително в неделя във вечното дерби с ЦСКА – София.

За Рикардиньо се знае за интерес от клубове в Чехия и Унгария. Марин Петков от доста време е обект на интерес от западни клубове, а сега е засилен и заради доброто представяне на младежкия национал в мача на младежите в Полша миналата седмица, където той отбеляза победното попадение. Към него е пращано запитване от италианския Торино, но отговор от страна на „сините“ не е последвал. От френския Бордо също са проявявали интерес, но нищо конкретно не е пристигало от тяхна страна към клубното ръководство.

По първоначална информация от клуба няма да спъват играчите за трансфери в чужбина при добри оферти, а вече освен двете нови попълнения, за които се знае, че от лятото ще акостират на „Герена“ от нашата Ефбет лига, се работи усилено и за намирането на нови попълнения. Именно затова помощникът на Николай Костов – Красимир Петров е в Бразилия в момента/ „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ