bgdnes цитира Андреа: Кубрат влезе потен, изгонихме всички от съблекалнята и се почнахме мръснишки…

7 Dni Sport30.03.2024
Кубрат Пулев, Андреа

Фолкзвездата Андреа няма никакво намерение да присъства на боя на бившето си гадже Кубрат Пулев

Дори не ще да го гледа и по телевизора. Това научи „България Днес“ от близки до певицата.

В момента Андреа е в Истанбул, където се глези с джакузи в стаята си и се придвижва с луксозна лимузина. „Сънлива утрин“, написа тя, докато показва огромен букет от червени рози. Блондито не разкрива от кого са цветята, но вероятно става дума за турския актьор Емре Озмен. Двамата са спрягани за двойка от няколко месеца насам. Затова и певицата често отскача до южната ни съседка. Преди тя не изпускаше мач на Кобрата, но този път категорично е решила да не бъде край ринга. Сегашната жена на боксьора – Розали Петрова, също предпочита да не го разсейва в залата.

С това в историята остава и прословутият секс в съблекалнята след двубои на Кобрата. Самата Андреа бе разказала за мръснишките си подвизи с боксьора. Тя дълго време не успя да преживее раздялата и страдаше за него, но сега Пулев си има нова жена и две деца – Христина и Спартак.

„Да ме гали с боксови ръкавици, след като си се изпотил след двубой, е много възбуждащо. Тогава той победи, аз влязох в съблекалните, изгонихме всички и се почнахме. И двамата бяхме неудържими и много възбудени от двубоя“, разказа без свян Андреа преди години. Кобрата и бившата му годеница се събличали чисто голи и си организирали импровизирани боксови срещи. След което се отдавали на сексуални приключения, без да свалят ръкавиците. „Все пак внимава къде ще ме удари и как ще го направи. Не прекаляваме обаче със силата. Няма нищо общо със садо-мазо“, обясняваше изпълнителката. За последно през 2016 година Андреа се качи на самия ринг, за да разцелува Пулев след победата му над Самюел Питър в София.

Днес тя вече е превъзмогнала Кобрата и се е отдала на новия си живот след боксьора. Андреа не се спира. По-рано през месеца беше на екзотична почивка край Червено море в Египет, където се отдаде на гмуркане сред коралови рифове. И все пак тя понякога връща лентата назад.

„Най-големият ми талант е, че привличам хора, които трябва да са или в затвора, или в психиатрична болница“, споделя Андреа. В края на миналата година певицата публично обяви, че блокира Кобрата в мрежите заради това, че е „най-подлият човек“ в живота й.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ