Григор развълнува България, след като стигна финал в Маями: Искам там, където бях!

1

Григор Димитров се класира за финала на турнира от сериите Мастърс в Маями, САЩ. Той надви олимпийския шампион Александър Зверев с 6:4, 6:7(4), 6:4. След победата над германеца първата ни ракета отдаде заслуженото на своя съперник, говорейки за неговата разнообразна игра.

„Нямаше как да допусна топката да минава покрай мен, защото очаквах Зверев да я прати и от двете страни. Това беше битка и от двете страни. След първия сет Саша вдигна нивото си, беше много силен, поставяше ме под напрежение, а и в третия сет беше много добър. Мисля, че в края играх с малко повече авторитет и това ми помогна“, каза Димитров.

„Каквото и да кажа, няма да бъде оправдано. Аз водя моята битка в момента. Цялата работа, която положихме като отбор. Сега съм в различна пътека в моя живот, в моята кариера. Има много неща, които съм свършил, но са зад сцената. Искам да стигна там, където бях, защото няма причина да не го направя. Продължавам да имам вяра в себе си и дори когато съм имал съмнения в себе си, хората около мен ме подкрепяха. Имам великолепни хора около мен, семейството ми ме подкрепя, всички те са мои приятели, това е черешката на тортата“, добави Гришо.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ