Хубава кауза от привърженик на Левски, събра автографи от играчите да помогне на болно дете

Левски - Лудогорец, Фенове

Привърженик на отбора събра автографи от футболистите върху фланелка, за да може да я пусне на търг и да подпомогне лечението на на малкия Габриел Степанов, който се нуждае от спешна помощ. Детето има нужда от вливания на стволови клетки, след диагноза детски аутизъм.

„Габи е вече на 5 години, а още не може да проговори. Не може да ни каже дали е гладен и какво му се яде, нито дали го боли нещо. Не сме чували и най-скъпите думи за един родител – мамо, татко, бабо, дядо. Не можем да изпитаме и пълноценна наслада, когато си играят с по-малкия му брат или когато Габи го прегръща“ споделиха родителите на момченцето.

Имат одобрение за вливки на стволови клетки в болница в Нови Сад, но сумата е твърда висока и не е по силите на семейството.

Синият фен – Христомир Демерджиев събира автографи върху фланелката, след което я продава в една от големите групи с фенове на Левски. Парите, за които е продадена на друг фен са 120 лева, но той отказва да я вземе, а иска да бъде подарена на малкия Габриел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ