Предупредиха Левски: Венци Стефанов ще стимулира Славия, внимавайте!

payimage-618583

Контузията на Фабио Лима неминуемо ще се отрази неблагоприятно върху представянето на Левски в следващите мачове от Ефбет Лига, изрази мнението си бившата легенда на клуба Михаил Вълчев пред „Мач Телеграф“.

„От това, което аз наблюдавах, Лима се включи добре в първите мачове от пролетта. Показва сходни качества с тези на напусналия Роналдо и може да се каже, че успешно го замести. От мач на мач навлиза в ритъм и определено ще липсва във важните двубои със Славия и Лудогорец. А най-лошото е, че няма алтернатива на негово място. Някой от другите флангови футболисти, ще трябва да се преквалифицира.

Играта на отбора се подобри, но не можем да кажем, че е все още близо до това, което се очаква от отбор като Левски. В отбора има желание и старанието се видя и в последния мач срещу Етър, където победихме с 3:0. Не беше най-добрата игра при това гостуване във Велико Търново, но раздаването и старанието доведоха до хубав резултат. Срещу по-класните съперници ще изиграе роля и избора на футболисти от скамейката. Освен Лима ще се усети и липсата на Илиян Стефанов. Въпреки, че играеше по-рядко, той се представяше на ниво преди контузията и вкара няколко важни попадения. Контузиите обаче му се отразиха и излезе от добрия ритъм.

Позитивното е, това което видях от Патрик Мислович. Срещу Етър го видях да покрива доста голяма зона и изразходва много сили. Мисля, че ще е полезен на отбора и ще свърши добра работа“ сподели Мишо Вълчев.

„Билал Бари определено няма да е готов скоро да бъде в стартовия състав. Отсъствието му беше прекалено дълго, така че наставникът Николай Костов ще продължи да разчита на Рикардиньо за върха на атаката“ продължава той.

„Венци Стефанов е способен да стимулира допълнително своите играчи за победа срещу нас. Ако разчитат обаче на стари лаври от добрите резултати в последните години, няма да им се получи. Надявам се на добра игра от нашия отбор и да ни зарадват с победа срещу „белите“, завърши легендарният голмайстор на „сините“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ