Добра вест за Левски от Полша – около Марин Петков замириса на големи пари

Левски - ФК ЦСКА 1948, Марин Петков, Лазар Марин

Ръководството на Левски е видимо доволно от представянето на 20-годишният талант Марин Петков. Крилото на „сините“ се намира в страхотна форма от началото на пролетния дял от шампионата, а вчера дори вкара победния гол срещу Полша в младежката квалификация за успеха с 1:0.

Младокът определено търпи сериозно развитие, откакто през зимната пауза клубът продаде Уелтън и Роналдо. Петков веднага захапа овакантения пост на левия фланг и си спечели титулярното място. В следващия мач със Славия ще му се наложи на премине на десния фланг, заради контузията на Фабио Лима от контролата със Спортист (Своге).

От началото на кампанията крилото на „сините“ има 22 мача и 5 гола, единствените с повече от него са Ел Джемили с 8 и Рикардиньо с 6.

От известно време представянето на Марин се следи от френския Оксер, като до конкретни предложения не се е стигало, но след добрите му изяви, най-вероятно ще продължат да се интересуват и нищо чудно скоро време да предприемат по-сериозни действия от клуба на легендата Ги Ру.

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ