Лима обеща пред бразилска медия нещо, което ще изправи Сектор Б на крака

Левски, Фабио Лима

Бразилското крило Фабио Лима започна силно престоя си в Левски с два гола срещу Арда (4:0) и победен срещу Хебър (1:0) с удар от разстояние.

Бързакът сподели в родината си за своите първи впечатления от европейския футбол и дали има трудности с адаптацията в новия си отбор. Ето какво сподели пред сайта ge.globo.com:

„Благодарен съм на Бог за таланта, с който ме е дарил и че ми дава възможност да се занимавам с това, което обичам най-много. Благодаря и на Левски за възможността да дойда в Европа и да играя за такъв голям клуб. Добрият ми старт тук и головете, които отбелязах са плод на съвместна работа със съотборниците ми, въпреки че все още ми е трудна комуникацията с тях. Не разбирам почти нищо от езика все още.

Щастлив съм тук и съм сигурен, че сме на правилния път, само трябва да продължим формата си и да побеждаваме. Сигурен съм, че всичко ще е наред и може да спечелим трофей, ако продължим да работим по този начин.

Единственият трофей, който този сезон Левски може да спечели е… титлата.

Желанието ми е да играя добре и да помогна на Левски, не мисля за бъдещи трансфери. Правя всичко, което се изисква от мен и влагам много старание в работата си тук. Щастлив съм и се стремя да покажа най-доброто от себе си“ завърши 27-годишният футболист.

 

 

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ