Николай Костов: Бари изглеждаше много добре на терена, обезпокоени сме за Лима

7 Dni Sport23.03.2024
1

Старши-треньорът на Левски Николай Костов коментира успеха на „сините“ с 1:0 в приятелски мач срещу Спортист Своге на стадион „Георги Аспарухов“. Футболистите на двата отбора изиграха две полувремена по 35 минути, а наставникът на Левски призна, че е доволен от видяното от Билал Бари, тъй като бе обявено, че тази проверка е тест за състоянието на любимеца на „сините“ фенове.

„Нашите играчи имаха много тежки два дни – в сряда и четвъртък. Очаквано за нас бе, че темпото на игра ще бъде занижено, бавно и скучно за публиката. Важното беше да издържим физически и да няма травми“, започна Николай Костов.

„Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, защото той получи разтежение, може би, ще знаем резултата в понеделник. Именно заради това мачът беше насрочен да се играят две по 35 минути, за да няма ослужнения. Всичко е според нашите очаквания. Знаем, че очакванията на публиката са по-завишени, но това бе тренировка за нас и тест за Бари“, каза още той.

„Билал Бари ми се видя много добре. Изглеждаше много добре на терена на фона на останалите. Ще видим как ще изглежда при възстановяването“, каза още старши треньорът на Левски.

„По-добре изявите на играчите да останат без коментар, тъй като вече обявих причината“, завърши Николай Костов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ