Юношите на ЦСКА тренират на стадион „Българска армия“

7 Dni Sport23.03.2024
371024498_792051169384071_7841428757042784301_n

Юношеските формации на ЦСКА продължават да водят тренировките си на стадион „Българска армия“, съобщават колегите от „Мач Телеграф“. Вечерното занимание на ДЮШ заемаше и трите изкуствени игрища пред „Армията“. Както е известно, тези три терена ще бъдат върнат от ЦСКА към площите на парка, като от клуба вече анонсираха, че общо 40 декара ще се влеят обратно към Борисовата градина под формата на зелени площи и алейна мрежа.

Треньорите пък продължават да се помещават в административната сграда в Сектор А, но наставниците и директорът на академията Костадин Ангелов са в готовност да освободят помещенията в мига, когато, багерите и къртачите влязат на стадиона.

От ЦСКА все още не са обявили къде децата от школата ще тренират след окончателното затваряне на „Арлията“, но по информация от клуба финалният избор е паднал върху два спортни комплекса в столицата.

По-далечните планове пък включват изграждането на собствен корпус с терени, столова и общежитие за младите таланти от академията на ЦСКА.

Снимка: Официалната Фейсбук страница на „Evima Sport“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ