Собственикът на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич иска да бръкне в паничката на ЦСКА през лятото

7 Dni Sport20.03.2024
1

ЦСКА ще се опита да си осигури подписите на двама футболисти от Пирин Благоевград и един от Ботев Враца след края на първенството, пише „Мач Телеграф“. Първи в списъка за лятна селекция е националът Андрей Йорданов. Фланговият защитник е сред най-актуалните имена на трансферния пазар. Той замени тутлярния бек Иван Турицов за мачовете на България срещу Танзания и Азербайджан. Очакванията са, че ще го замени и на “Армията” от следващия сезон.

Играчът се спрягаше и за Ботев Пловдив, като се говореше, че той ще подпише предварителен договор и ще облече екипа на “канарчетата” от лятото, пишат от „PlovdivNews.bg“. По този начин собственика на Ботев Пловдив – Антон Зингаревич иска да „бръкне в паничката“ на ЦСКА и да им вземе играч, който и те искат за селекцията си.

Както е известно, Турицов засега отказва да поднови изтичащия си договор с “червените”. През зимата клубът вече се подсили на неговия пост с младежкия национал Мартин Стойчев.

Освен към Йорданов селекционерите на ЦСКА имат интерес и към Иван Тасев.

Футболистът се смята за един от най-перспективните наши футболисти и може да увеличи сериозно офанзивната мощ на “армейците”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ